Thursday, 13th June 2024
Standard

10 A 2021 -es

domináns SAREE stílusok a REECHIDADE SAREE a könnyűségről, a kényelemről és a funkcionalitásról szól. Ezek a varrott választások alacsonyabb időt vesznek igénybe, és kevesebb, mint egy -két perc alatt is felhasználhatók. A tartós tartós lehetőség mellett sokan szintén az Age nélküli varázst keresik, miközben szűkítik Kashima Antlers Mez a szári választást. Itt jönnek be a különböző stílusok, hogy megemeljék a kipróbált lehetőségeket. Függetlenül attól, hogy redőzött vagy leadott -e, minden vásárlóhoz van egy.

Annak érdekében, hogy az örömteli szezonja sokkal különlegesebb legyen ebben az évben, az alábbiakban az előre varrott szári stílusokat kerekítettük.

10 Készítse el a SAREE stílusokat, hogy ideálisan vásárolhassanak:
Előre, vásárolja meg a 10 szári mintát, amelyet az egész szezon során látni fog:
1. redőzött ezüst készenléti szári ujjatlan blúzzal:
TÉNY: A redős szári rajongók vagyunk, ha fém hangon kapható. Párosítson egy hasonlót egy ujjatlan, rendes blúzgal egy glam megjelenéshez, vagy ossza meg a tiédet egy blúzgal, valamint a nem túl átlagos sarokkal.
Forrás: Kalkifashion.com2. Pink Resham hímzett szári:
Egy esti soirée egy alapvető esemény, amelynek ilyen száriával veszélyezteti a veszélyeket. Kerülje a semleges hangos ékszerét, és válasszon inkább az arany felszíni kiegészítők számára a legegyszerűbb felbukkanáshoz. Ez egyszerűsíti az őszibarack cserzett öltözködését, és valóban kiválónak tűnik túlzott gyűrűkkel vagy fülbevalókkal.

Forrás: samyakk.com3. Hímzett fehér szári rózsaszín blúzzal:
Időnként csak új tendenciákra kell nyitnia, például egy hímzett szárit, mint ez. Próbáljon ki valami hasonlót fehéren, és dobjon le egy blúzt egy fényvisszaverő árnyékban. A vörös színű tengerben gyakran a legszebb a finom kiválasztás.
Forrás: g3fashion.com4. Draped szári bustierrel:
A kész szári szári nem mindig követeli meg, hogy vágyakozzon. Ha hasonló hangon dob egy pár hímzett kabátot, eljuttathatja a szári játékot az elektromos új magasságokhoz.

Forrás: Ridhimehra.com5. Khaki környezetbarát ombre szári:
Egy másik kiemelkedő említés a Resimade Sarees alatt a selyemdarabok, különösen a khakisban! A felszereléshez választhat olyan megkülönböztető szempontokat, mint például a femme blúz párosítása, Argentin labdarúgó-válogatott Mez akár be van rakva, akár kivágva, hogy a középső részre összpontosítson.
Forrás: Ritukumar.com6. Sifon szári ruha megfelelő, puszta blúzzal:
A sifon szári ruha használatának lehetőségei végtelenek, és azt is Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez megteheti, hogy a tiedet egyenlő párosítással viselje a vállon kívüli blúzgal.

Forrás: PerniSspopupshop.com7. Előreállványos csíkos kék szári:
Ha szeretsz valami nagyszerűt, valamint a trendet, akkor próbáljon ki egy készenléti szárit csíkokban. Vagy ha nem elkötelezi magát a kék megjelenés felé, akkor más árnyalatú darabokat kereshet, és ideális maradhat a divatban.
Forrás: Azafashions.com8. pezsgő dramon sifon szári:
Vagy gondoljon egy személyiséggel csomagolt díszített szárira, amelynek formájának inkluzivitása van. Annál is az Evergreen. Ezzel a stílusban párosíthatja a finom ékszerdarabokat, amelyek a kiegészítő darabok skáláját futtatják.

Leave a Reply

Your email address will not be published.