Thursday, 13th June 2024
Standard

Fashion Face-Off 2016! Szerinted ki viselte jobban?

Óh ne! Ne dobja vissza ránk ezt a kérdést, mert itt nem foglaljuk el a bíró helyét. Csak elhoznánk neked ezeket a divákat, amelyek hasonló és időnként ugyanazon ruhákat viselnek. Felhívnod kell egy hívást, aki jobban viselte, miközben örülünk, hogy egyszer a csendes néző leszel !!!
[SC: MediaD]

Alia Bhatt v/s Huma Qureshi
Alia Bhatt -ot találták ebben a fémes arany midi szoknyában a Global Citizen Fesztiválon. Párosította egy fekete csúszási tetejével, és egy camo dzsekivel kerekítette a megjelenést. Ezt a tendenciát Huma is átfogta, akit a közelmúltban ugyanabban az arany szoknyában láttak, amelyet úgy döntött, hogy összeáll Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez egy fekete jumperrel, amelyet fényes fehér csillagokkal találtak. Mindkét színésznő hullámos pillantást vett, és elengedte a haját. Kit választana?
[Olvassa el: ki volt a legjobban öltözött a Filmfare Awards -on]

Alia Bhatt v/s Deepika padukone
Alia Bhatt egymást követő bejegyzést tesz a listánkban, látványos az Ambani esküvő előtti bash-ban. A „Kedves Zindagi” csillag a Manish Malhotra szári, mint egy profi dolgozott. De a fehér száriba néző pillantása az arany flitterrel díszítésével, amelyet egy karcsú hátsó zsemle -vel lekerekített, ütközött a Deepika Padukone gyakorlatilag ugyanazon megjelenésével, aki Rohit Bal egy lézervágó alkotásában érkezett. Még a Deepee White Saree is tompa aranyvásárlást mutatott be, és ugyanazt a karcsú hátú nézetet választotta, mint az álnév. Nos, ki a választásod itt?
[Olvassa el még: Deepika Padukone elbűvöl minket! ]

Kareena Kapoor v/s Bella Hadid
Legyen ez a Priyanka Chopra vörös twirly együttesének az Emmy’s vagy Bella Hadid botrányos vörös szőnyegen a Cannes -ban. De az év tanúja volt néhány kínos divatról is, piros színben is. Bella Hadidról beszélve, a modellt egy Maison Valentino Haute Couture FW 16-17-ben találták meg. A Scarlet -ruhában zuhanó nyakkivágás és egy domináns köpeny volt.

Nyilvánvalóan a leendő anyának, Kareena Kapoor Khan-t hasonló vörös Gauri és Nainika számban látták a Lux Golden Rose Awardson. Bár sokkal konzervatívabb nyakkivágásra ment, ez a köpeny, amiről beszélünk.

Priyanka chopra v/s Deepika padukone
India két képviselője Hollywoodban ellenzi azt a divat -arénában. A PeeCee egy másodpercre hazaért, hogy részt vegyen egy népszerű díjkiállításon, és korlátozott időéből a legjobbat tette ki. Csodálkozva Vissel Kobe Mez egy krém- és aranykabátba öltözve a vörös szőnyeg tulajdonosa volt, és garantálta az összes redőny minden figyelmét. De Anamika Khanna erősen díszített alkotása csengővel csengett, és nem sokkal később rájöttünk, hogy az év elején egy hasonló ruhát nem más, Palmeiras Mez mint az XXX csillag, Deepika Padukone, januárban kitaláljuk.

Katrina Kaif v/s Jennifer Lawrence
A bodsuitok mindazok, amelyekkel most törődünk, különösen akkor, ha azonosak és a saját iparágak két legforróbb testén vannak. A Damsels, amelyről itt beszélünk, Katrina Kaif és J. Law.
Miközben a 33 éves bollywoodi színésznő elindult a Facebook-ba, hogy egy helluva cipzárral egy helluva cipzárral szálkás pillantást vethessen, ugyanazt a darabot a Hunger Games csillag díszítette a közelgő filmjeiben. Átkozott! Ezek a rossz fiatal fiúk szerencsések vagy mi?
Képek forrás: Instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.