Thursday, 13th June 2024
Standard

Pontosan itt lehet, hogyan lehet Kim Kardashian szemét 3 egyszerű lépésben

szeretni vagy utálni, nem tagadható, hogy a hollywoodi doting forró anyukája hatalmas rajongója van. A hajtól a ruházatig és a szuper szexi sminkstílusokig, különösen a szem sminkjéig, mindenki követni akarja a dívát, és tanulni tőle. Ma többet fogunk mondani neked arról, hogyan Atletico Madrid Mez lehet Kim Kardashian szemét, és három egyszerű lépésben, ami megkönnyíti számunkra megjelenését. Olvassa el tovább, és légy jól tájékozott, miközben megmutatjuk, hogyan lehet Kim Kardashian szemét!
[Olvassa el még: Kim Kardashian frizurák átalakulása]

Három egyszerű lépés a Kim Kardashian Smokey Eye smink megszerzéséhez
Ha mindig Kim kinézetét kívánta, és a híres Kim Kardashian Smokey Eye -t akarta emulálni, három nagyon egyszerű lépést hozunk neked. Vessen egy pillantást és tudjon meg többet!
1. Vedd fel a jobb oldali alapot és a rejtegetőt
Először is, meg kell vásárolni a megfelelő alapot és a rejtegetőt. Lásd vissza a Corgealer -en található hozzászólásainkat, amely megmondja, hogy a rejtegető milyen legjobban működne a bőrproblémájához. Vörös rejtegető zöld problémákhoz, sárga és narancssárga, hogy elrejtse a sötét köröket stb.; A rejtegetőt gondosan meg kell választani és használni kell, vagy különben a megjelenésed, amelyet szeretne, nem fog átjutni. Miután az alapítványt (a bőr tónusához legközelebb) az arcon és a nyakon keresztül felvitték, vegyen be egy nedves szivaccsal, és keverje össze a bőrbe. Most használjon egy alapozót a szemhéjak bőrén, hogy elkészítse. A neves társaság alapozója nem engedné, hogy a szín elmossa vagy elhasználódjon a fedelektől. És amint ismert, a jobb rejtegető segít előkészíteni a szemet, és álcázza a szem alatt található baggitást is.
Forrás: Paradisebeaute.com2. Fekete helyett játssz valamilyen színben
A legtöbb esetben, amikor Kim füstös szemére gondolunk, a szürkékre, a barnákra és a feketékre gondolunk, hogy a fedelek színesek legyenek. Itt legyőzheti a sztereotípiákat, és itt játszhat, Ajax Mez semleges, semleges meleg hangszínekkel. Ellenőrizze a színkerék -hozzászólásainkat, hogy tudják -e, mely színek bókolják egymást a meleg hanggömbön, majd válasszanak választást, összhangban azzal, amit viselnének. A cél itt az, hogy három árnyalatú sima gradiens legyen, hogy egy árnyalatot készítsen például a belső saroktól a szem közepéig, közepes sötét lila a középső szakasztól Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez a szem külső gyűrődéséig, és sötét a külső gyűrődéstől a szemhéj külső szakaszáig. Vegyen be egy applikátorkefét, és óvatosan keverje össze őket.

[Olvassa el még: Kim Kardashian 5 smink titka kiömlött!]
Forrás: thesmallthingsblog.com3. Készítse elő a szempillákat terjedelmes szempillaspirálral
Kimnek hosszú szempilla van, nem visel hamisokat, vagy talán nem, valójában nem tudjuk, mert a média sokat mond. Tehát azt teheted, hogy készen áll egy golyó golyó, és becsapja a szempillaspirál spoolie -t, lehetővé téve a pamut rostjai számára, hogy ragaszkodjanak a spoolie -hoz. Most merítse be a spoolie -t a szempillaspirálcsőbe, és óvatosan húzza meg a szempillákat. Három ütés a tetejére, az egyik pedig az aljára. A pamutszálak ragaszkodnak a szempillákhoz, amelyek hosszúságú illúziót hoznak létre. A szem szoros elválasztása érdekében a sötét Kajal ceruzára nézzük a belső könnyvonalakat- csak egy löket. Végül használhat gél vagy süteménybélés használata a hibátlan szárnyas szemceruza létrehozásához, amelyet híresen Kims Signature Liner néven ismert!

Forrás: Addisonmagazine.com [SC: MediaD]
Mondja meg nekünk, hogy tetszett a három egyszerű Kim Kardashian Smokey Eye tipp, és ha szeretne még egy lépést hozzáadni, vagy elmondja nekünk a füstös szemek útjáról, azt javasoljuk, hogy egy sor, amelyet nekünk küldött, megteszi a trükköt.

Forrás: Mirror.co.ukthe A következő lépés, bár szeretnénk több ötletet megmutatni a Smokey Eye oktatóanyagokról más hírességekről! Figyeljen erre a térre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.