Thursday, 13th June 2024
Standard

Vendégbejegyzés: A testmozgás idő megtalálása

2018 Frissítés: Még mindig úgy gondoljuk, hogy ez egy fantasztikus vita a testmozgás idő megtalálásáról, de érdemes megnéznie néhány más, a testmozgásról és az elfoglalt nőkről szóló legújabb hozzászólásainkat, Beleértve 7 tippet, amelyek segítenek egy személyi edző felvételéhez.
A rendszeres testmozgás és az intenzív munka nem könnyű összeegyeztetni – tehát hogyan illeszkedik a testmozgás Atletico Madrid Mez egy forgalmas naphoz? Beszéltünk a napközbeni edzésekről, a kedvenc gyakorlati DVD-kről, és általában arról beszéltünk, hogyan lehet a testmozgást egy forgalmas napba illeszteni, de nem egy idő múlva-tehát örülök, hogy üdvözlöm a mai vendég posztert, a blogger mögött. Édes forró igazságosság, aki lehetetlen és kiegyensúlyozva egy elfoglalt munkát, mint házon belüli tanácsadót, egy nagyon csodálatos gyakorlati rutinnal. Ismertem róla, mióta mindketten elindítottuk a névtelen blogokat a ’08 -ban – de csak a közelmúltban találkoztunk a való életben, és ő ugyanolyan csodálatos, mint a vidám írása arra készteti Önt, hogy ő is legyen. Kérjük, üdvözölje Maria de Cesare of Sweet Hot Justice -t, és saját kiváló mutatóit adja meg, hogy időt találjon a testmozgásra, ha intenzív munkája van! – Kat.
Utálom edzni. Nem „utálom edzeni”, mint például a „tornatermek nem az én dolgom, hanem imádom a napi 5 mérföldes kocogást”. Nem. Úgy értem, hogy „utálom edzeni”, mint például: „A 60 órás hetek után végzett munka után inkább szinte bármilyen más dolgot csinálok az univerzumban, beleértve egy szobában ülést és a kezemre bámulást, mint edzni”. Szintén… nem pontosan én vagyok az, amit sportolónak hívnál. Van olyan munkám, amely sok agresszív ülést foglal magában. Utálom az izzadást. Soha nem fogod hallani: „Istenem, a lélekciklus a legjobb dolog vasárnap reggelenként!” Gyere ki a számból. Tudod, mi a legjobb dolog vasárnap reggelenként? Egy három órás pezsgő villásreggeli, amelyet nem megy a lélek ciklusára.

Szóval, miért kellene a világon hallgatnia rám, hogy tippeket kapjon arról, hogyan lehet a fitnesz illeszkedni az életedbe? Nos, mert ha meg tudom csinálni, hidd el, akkor megteheti. Néhány évvel ezelőtt, miután elhagytam egy nagy jogi állást, és évek óta figyelmen kívül hagytam a személyes alkalmasságomat, a testem csak érezte magát. A hátam mindig fáj. A ruháim nem felelnek meg úgy, ahogy azt kívántam, hogy megtették. Csak úgy éreztem magam, mint egy gyenge, elválasztott rendetlenség.
De most, miután néhány illesztést megbotlottam, és végül megtalálom a számomra működő fitnesz rutinot, erősebbnek és jobban szinkronban érzem magam a testemmel, mint valaha. És most, még akkor is, ha fáradt vagyok, és teljesen elgondolkodom az edzőterembe való schlepping gondolatát, tudom, hogy 100% -kal jobban érzem magam, miután megtettem – és ez visszatér.
Szóval, tudom, hogy nincs ideje edzeni, tudom, hogy van még egy millió más dolog, amit inkább a túl jó idővel és pénzével csinálsz-hidd el, ott vagyok, ott vagyok veled – De ha a fitnesz szivárványra kíván ugrani, ne felejtse el ezeket az általános gondolatokat, amikor az intenzív munkával való edzés időzésével küzd::

Keresse meg az F-I-T-t a fitneszben. Az illeszkedés minden. Körülbelül hat Katari labdarúgó-válogatott Mez milliárd fitnesz lehetőség áll rendelkezésre, és ki kell találnia, hogy melyik felel meg nemcsak a fitneszigényeinek, hanem az ütemtervnek, a költségvetésnek, az életmódnak és a legfontosabb személyiségnek is. Bootcamp-stílusban kell ugatni, vagy inkább egy szelídebb, ápoló hangulatot részesít be? A hangos zene és a villogó lámpák a lekvárt, vagy tiszta és józanul? Bármi legyen is az Ön Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez preferenciája, töltsön el egy kis időt azzal, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyszín kultúrája megfelelő -e. Vegyen egy turnét, interjút készítsen az oktatókkal, próbáljon ki egy próbatagságot, vagy dobjon be egy osztályba. Bármi legyen is a fitnesz rendeltetési helye, győződjön meg arról, hogy végezzen valamilyen kutatást, mielőtt időt és pénzt költene-mint minden hosszú távú kapcsolat, ha az illeszkedés nem megfelelő, akkor nem fogsz ragaszkodni a hosszú távon.

Szerezd meg a legtöbbet a dollárért. Az összes edzés nem egyenlő. Nincs időnk pazarolni, és ha a bajt elsősorban az edzőterembe jelenik meg, akkor meg kell győződnie arról, hogy maximalizálja -e erőfeszítéseit. Vajon a futópadon hetente egyszer 45 percig séta jobb eredményeket eredményez, mint a 45 percig? Valószínűleg. De nem sokkal több pokol. A percek értékesek. Használja őket okosan. Ami a következőhöz vezet:
Ismerje meg a céljait. Pontosan miért vagy az edzőteremben? El akarja veszíteni a testzsírot, izmokat szerezni, javítani a kardiovaszkuláris egészséget, az erőt a sérülés után, fenntartani a status quo -t? A „Forró, jól érezzük magunkat” jó hosszú távú általános célok, de a harapásméretű célokat könnyebben állíthatjuk-és találkozzanak-, és minél több célt kell elérni, annál motiváltabb lesz, hogy továbbra is újakat állítson be. Ami most elhoz minket:
Hozza be a szakértőket. Tegyük fel, hogy csak rájött, hogy furcsa csontbetegsége van, vagy gyilkosság miatt letartóztattak, vagy botoxra van szükségük – megy az első üzlethelyi klinikára, amely felbukkan egy Google -keresésben, vagy megpróbálja megtalálni A terület legfontosabb szakértői? Gurrrl, ez az edzés s ** nem zavarhatja a testet, ha nem tudja, mit csinál. Keressen tornatermeket tapasztalt oktatókkal és tanúsított oktatókkal – és nem az a „tanúsítás” fajtájanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.