Thursday, 13th June 2024
Standard

5 dolog, amit hálás vagyok az idei évért

Ruházat: ikonok szekrény nadrág, csipke cami, szivattyúk használata
Mivel a holnap a Hálaadás napja van, nagyon sok dolog van hálás vagyok az idei évért. Öt dolgot megosztva hálás vagyok az idei évért. Az öregedéssel az öregedéssel több értéket képviselek a háztartásban, valamint a fontos embereknél. Egyszerű, hogy belekerüljön az életbe és a munkába; Fontos azonban, hogy mindig időt fordítson azokra, akiket szeretsz.
Annyira hálás lehet a mindennapi, mind az idén, valamint azon túl is hálás vagyok ezekért:
Hálás vagyok az egészségért: ha egy háztartási tag diagnosztizált a rákkal, ami valóban félelmetes hír volt, az élet nagyon megalázóvá teszi. Hálás vagyok, hogy ezzel az utazással a háztartásunk erősebb. Rugalmas vagyunk!
Hálás vagyok a szivárványos csecsemő Nova -nak. Az elmúlt két év, amikor a terhességvesztéssel, valamint az egészségesnek tartása, annyira hálás vagyok. A Nova annyira örömet hozott a családunknak. Ő valóban befejezi a Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez családunkat.
Hálás vagyok a háztartásomért és a zárt barátaimért. Áldott vagyok, hogy csodálatos férjem, fia, lánya, szülei és törvényei vannak. Ugyanígy hálás vagyok, hogy szoros, jó barátok vannak, akik támogatnak engem, és mindig ott vannak ezzel az Life nevű utazással. Az, hogy magas színvonalú időt tölthetünk azokkal Francia labdarúgó-válogatott Mez az emberekkel, akik tetszik, bármi más is. Ezért hálás vagyok.
Hálás vagyok az emberekkel, akikkel foglalkoztam, és jelenleg is dolgozom. A blog és a márka futtatása egy falut vesz igénybe, és állandóan áldott vagyok, hogy kiváló csapatom van, aki hisz bennem, valamint márkák/PR -ek, akik minden egyes projektben bíznak bennem.
Hálás vagyok érted. Igen, az a személy, aki ezt olvassa. Mindenkinek, akik támogattak engem ebben az évben, valamint azon túl, hálás vagyok és nagyra becsültem.

Hálaadás vacsorára, ma este barátjával. Az ikon szekrényét az Ankara nyomtatott nadrágot fogom használni. Ez egy egyedülálló érintés a Hálaadás ünnepi megjelenésének. Fel vagy le vagy lefelé vagy lefelé, vagy lefelé. Dobj egy kabátot a hideg időjáráshoz. Mint a nyomtatás, Angol labdarúgó-válogatott Mez valamint a magas derékú stílus! Tökéletes az összes hálaadás étel elrejtéséhez, amelyet enni tervezek. Használható az ünnepi idényen túl.

Miért vagy hálás?
Az idei hálaadáshoz a szüleim házába megyünk. Anyám a végső séf. Nagyon előre várom az összes ételválasztást, amelyet anyám készít … a nigériai stílus;). Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az Instagram -történetemet, hogy megnézze, mit készített, valamint az összes nigériai ételt.
Mielőtt elindulnánk anyámhoz a Hálaadás vacsorájához, általában reggel figyeljük a Macy Hálaadás Napja felvonulását. Ez a mi szórakoztató bit hagyományunk. Ebben az évben Nolan izgatottan nézi a felvonulást, mivel oktatója beszélt róla. Számomra a Kalahari Resort úszó látványát, valamint a TLC -t keresem az úszójukon.
Mik a Hálaadás napi tervei?

Mindenkinek kockázatmentes és boldog hálaadás kívánságát kívánok neked !!!

Hasonlóképpen élvezheti:

A tökéletes kétrészes készlet, amelyet most viselni kell

Egyszerű, mégis divatos módszer a szín viselésére …

Szekrény alapjai, amelyeket most megkövetelsz

Tavaszi színek, izgatottan próbálkozom…

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

Leave a Reply

Your email address will not be published.